Kun "perkele" ei auta.

Meille henkilöstöasiat eivät ole vaikeita.

Henkilöstöseminaari: sukupolvien erot henkilöstöjohtamisessa

tulossa:

Sukupolvien erot henkilöstöjohtamisessa

pe 24.9.2021 Joensuussa 

 

Uusi aika ja uusi orientaatio. Tämän päivän työ on tuonut uusia vaatimuksia henkilöstöjohtamiseen ja tapaan perehdyttää työhön. Sukupolvien erot, erilaiset työorientaatiot ja -kulttuurit sekä niihin liittyvät eroavaisuudet asettavat uudenlaisia raameja työelämän pelikentille ja sen johtamiselle. Lisäksi koronan tuomat haasteet ovat tuoneet esille eri sukupolvien erilaiset valmiudet kohdata muuttuvia tilanteita. 

Oletko pysähtynyt pohtimaan näitä teemoja? Miten sinä johdat ja kohtaat eri ikäisiä työntekijöitäsi arjessasi? Tule viihtymään ja ravisuttamaan aivolohkojasi eri sukupolvien johtamisen ja valmentavan johtamisen teemoihin kansainvälisen huippukoripalloilija Hanno Möttölän ja Itä-Suomen yliopiston työyhteisövalmentaja Arttu Puhakan virittämänä.

Tervetuloa!!

Hinta: 100 euroa + alv 24 %

Paikka: Auditorio PunaMusta Media, Kosti Aaltosen tie 9, JOENSUU

 

OHJELMA:

Klo 12.30–13.00
Ilmoittautuminen 

Klo 13.00–14.15
Arttu Puhakka, UEF, Sukupolvien erot henkilöstöjohtamisessa – sukupolvien johtamisesta yksilöiden kohtaamiseen

Klo 14.15–14.30
Kahvia ja purtavaa

Klo 14.30–16.00
Hanno Möttölä, X-, Y-ja Z-sukupolvien johtaminen ja valmentaminen – kokemuksista käytänteisiin

 

LUENNOITSIJAT:

Arttu Puhakka
Arttu toimii kouluttajana ja valmentajana UEF:n Aducatessa. Arttu kouluttaa ja valmentaa johtajia, esimiehiä ja työyhteisöjä. Koulutuksen aiheena on yleensä ratkaisukeskeinen vuorovaikutus, valmentava työote ja valmentava johtaminen, sisäinen motivaatio ja positiivinen psykologia. Positiivisen psykologian osalta hän kouluttaa ja valmentaa myönteisistä ja negatiivisista tunteista, tietoisuustaidoista (mindfulness), mindset-ajattelusta ja vahvuuksista. Lisäksi Arttu valmentaa myös tuloksellisen tietotyön menetelmistä.

Hanno Möttölä
Hanno on suomalaisen koripallon uranuurtaja ja legenda. Tarunhohtoisella urallaan Möttölän nimi kirjattiin historiankirjoihin ikuisiksi ajoiksi paitsi Suomen kaikkien aikojen ensimmäisenä NBA- ja Euroliigapelaajana, myös esiintymisistään NCAA-yliopistosarjan ja Euroliigan loppuotteluissa. Möttölän panos suomalaisen koripallon eteen ei ole jäänyt pelkästään pelaamiseen. Möttölä työskentelee nykyään Suomen Koripalloliiton olympiavalmentajana Helsinki Basketball Academyssä Mäkelänrinteen urheilulukiossa koulimassa Susijengin tulevaisuuden tähtiä. Möttölän suojatteihin kuuluu mm. Lauri Markkanen, josta tuli syksyllä 2017 Möttölän jälkeen toinen Suomesta ponnistanut NBA-pelaaja. Hanno kertoo näkemyksiään siitä, miten johtamis- ja valmennuskulttuuri on muuttunut hänen pelaajauransa aikana sekä taustoittaa miten tämän päivän nuoria johdetaan ja valmennetaan tulevaisuuden pelaajiksi ja työelämän sankareiksi.

 

ILMOITTAUTUMISET:

Joko alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen: tero.vornanen@topgoaling.fi

Lisätiedot: 
Tero Vornanen
p. 050 528 7077
Ura- ja henkilöstövalmentaja
TopGoaling Oy

Ilmoita nimesi, organisaatiosi sekä laskutustietosi ilmoittautumisen yhteydessä!

Ota yhteyttä

-merkityt kentät ovat pakollisia

Ilmoittaudu


-merkityt kentät ovat pakollisia